Stichting Behoud en herstel historisch groen Grave

De stichting Behoud en herstel historisch groen Grave stelt zich ten doel het behoud en herstel van het historisch groen erfgoed in de gemeente Grave te bevorderen. De aandacht gaat hierbij in het bijzonder uit naar oude rassen en naar de hoogstamboomgaarden die op verschillende plaatsen in en rond het centrum nog aanwezig zijn.

De stichting Behoud en herstel historisch groen Grave werkt hiertoe nauw samen met tal van instanties, organisaties en deskundigen zoals de gemeente Grave, Brabants Landschap, Buro West8 in het kader van de Vestingvisie Grave, IVN, pomologen, imkers en iedereen die een bijdrage aan het realiseren van de doelstelling kan leveren.

Wilt u contact opnemen met de Stichting Behoud en herstel historisch groen Grave, klik dan hier.