Categorieën
Nieuws

Scheerestraat weer ‘Mooi’

 

‘Mooi’ in de Scheerestraat

  Maandag 1 juli opende Schoonheidsinstituut ‘Mooi’haar deuren midden in het centrum van Grave aan de Scheerestraat. Eindelijk is er weer één van de langdurig leegstaande pandjes  gevuld. Etalage weer aantrekkelijk en een aanwinst voor de binnenstad en Hart van Grave. De 23 jarige ondernemer is Wendy van Alphen, gediplomeerd kapster, en op gebied van Beauty en Wellness heeft ze ook haar diploma’s en ervaring. Straalt aan de straatkant het pandje nr. 18 een historische sfeer uit, eenmaal over de drempel is een nieuwe frisse ontvangst- en praktijkruimte ontstaan, voorzien van de laatste snufjes. Wendy heeft ruime ervaring opgedaan en durft het aan om ondanks een moeilijk economisch klimaat te starten. De gebruikelijke behandelingen als manicure, pedicure, harsen, gelpolish, dag/avond make-up, myscara en de kadobon zitten in het assortiment. Wendy wil vooral óók meer doen voor mensen die na een ziekte, of tijdens chemokuren een goede gezichtsbehandeling willen en baat kunnen hebben bij een Hotstone- of ontspanningsmassage of een Hanakasumi-behandeling. 

Wendy van Alphen

Wendy: “Ik ben vooruitstrevend, óók verlichting brengen voor mensen met een aandoening is voor mij belangrijk, zoals huidverbeteren, laseren. Voor elk mens geldt dat een beetje tevredenheid met je uiterlijk ook goed doet van binnen, het ontspant en geeft weer wat plezier in het leven. Mijn zusje studeert medicijnen, ze overweegt om anesthesie/pijnbestrijding te gaan studeren en ook via haar doe ik mijn inspiratie op”.

Praktijkruimte ‘Mooi’

In de toekomst wil Wendy ook meer doen op gebied van permanente make-up en pruiken. Waarom in Grave? “Ik vind Grave een fantastisch stadje, het is mijn stijl!” Openingstijden; Ma-Do 09.00-17.30 uur, Vrij.09.00-20.00 uur, Zat. 09.00-14.00 uur Scheerestraat 18 Grave, tel.: 06-20683896.     –  ©Hester Kruizinga