Categorieën
Nieuws

Extra Raadsvergadering maandag 22e + vast Parkeren Lunette

Extra Raadsvergadering en Parkeren op de Lunette

Voor het spreekrecht inzake het Bestemmingsplan Buitengebied Grave hebben zich in de commissie Ruimte van 15 april jl. veel indieners van zienswijzen aangemeld, te veel gezien de beschikbare tijd. Daarom wordt de commissievergadering Ruimte aanstaande vrijdagavond 19 april om 19.30 uur voortgezet in het stadhuis! Daarnaast is er een te volle agenda voor de reguliere raadsvergadering op 23 april. O.a. om die reden heeft het presidium besloten de raadsvergadering in tweeën te delen. De planning ziet er dus zo uit:

Vrijdag 19 april – 19.30 uur Vergadering Commissie Ruimte (met spreekrecht Bestemmingsplan Buitengebied))

Maandag 22 april – 19.30 uur Openbare raadsvergadering (Let op: o.a. Het Burgerinitiatief Binnenhof ! )

Dinsdag 23 april – 19.30 uur Voortzetting Openbare raadsvergadering (Let op: mogelijk voortzetting o.a. Het Burgerinitiatief Binnenhof !)

PARKEREN LUNETTE : Donderdagavond 18 april wordt de helft van het parkeerterrein aan de Lunette vast opengesteld voor verkeer! Dat wil zeggen: 37 parkeerplaatsen blauwe zone en 12 parkeerplaatsen vrij parkeren. Volgende week gaan de werkzaamheden verder op de Lunette. Maar de weekmarkt kan zoals de berichten thans zijn, op vrijdag 26 april weer gehouden worden op de Lunette.